Təsadüfən qazandığım ilk böyük uduş

Description of your first forum.
Post Reply
lavendercherida

Təsadüfən qazandığım ilk böyük uduş

Post by lavendercherida »

Həyatımda heç vaxt qumarbaz olmamışam. Doğrusu, həmişə bir az qorxmuşam da. Amma o gün... o gün hər şey fərqli oldu. İşdən evə gəlmişdim, yağış elə güclüydü ki, bayıra çıxmaq mümkün deyildi. Televizorda heç bir maraqlı şey yoxdu, dostların hamısı məşğul idi. Yatmışdım, amma yuxu gəlmirdi.

Əl-ayağım soyumuşdu. Oturub telefona baxmağa başladım. Heç nə, sadəcə instagramda sürüşürdüm. Birdən reklam çıxdı. Adi bir reklam, qırmızı qara rənglər, "böyük uduşlar" şüarı. Çox fikir vermədim. Amma darıxdırıcılıq mənə qalib gəldi.

Düşündüm: “Bəs nə var ki? Bir az cəhd edim, dəyərini itirmərəm.”

Reklamın altında bir link var idi. Yadımdadır, yayğın bir sayt idi. Mən də, bir az həvəslə, bir az da şübhə ilə скачать mostbet düyməsini tapıb tıkladım. Quraşdırma prosesi sürətli oldu. Artıq bir neçə dəqiqə sonra mən şəxsi kabinet yaratmışdım. Ad, soyad, kart məlumatları... Heç nə mürəkkəb deyildi. İlk dəfə 20 manat depozit etdim. Düşündüm: "Maksimum itirsəm, təkcə 20 manat."

O an qorxudan əllərim bir az titrəyirdi. Slot maşınları? Yox, mən dərhal canlı kazinoya baxmağa başladım. Sadəcə ruletka. Qırmızı, qara. Heç bir strategiya. Sadəcə ürəyimin səsi. İlk beş dəqiqə udurdum, sonra itirirdim. Ürəyim döyünürdü, ancaq bu pis mənada deyildi. Bu, bir uşağın şirniyyat mağazasında itdiyi həyəcan kimi bir şey idi.

Sonra bir anda arxa arxaya 3 dəfə qazandım. Cüzi məbləğlər idi. Amma bir hiss etdim ki, bu gecə bir şey olacaq. Sanki bir enerji axını məni tutmuşdu. Nəfəsimi dəyişdim. Adətən sərbəst oynayırdım. İndi isə sanki daha diqqətli idim. Saat gecənin ikisi idi. Evdə təkdim.

Və o an gəldi. Ruletka dönməyə başladı. Top bir neçə dəfə sıçradı. Mən qaraya 50 manat qoymuşdum. Top dayandı... Qara! Qazanc cəmi 100 manat oldu. Amma bu, oyunun başlanğıcı idi. Həyəcan artıq qanıma hopmuşdu. Oyuna davam etdim. Ardınca daha böyük riskə getdim: 150 manat, rəqəmə. Yəni bir nömrəyə. Bu riskli addım idi. Heç vaxt etməzdim. Amma bilsəniz, o gecə qəribə bir təkan var idi içimdə.

Top fırlandı, fırlandı... Və dayandı. Rəqəm 17. Mən 17-yə pul qoymuşdum. Böyük uduş idi. Hesabımda saniyələr ərzində rəqəm dəyişdi. 150 manat 5400 manata çevrildi. Əvvəlcə inanmadım. Ekrana baxdım, telefona toxundum, bir də baxdım. Doğru idi. Ayağa qalxdım. Kənarda hələ də yağış yağırdı, amma mən birdən isti hiss etdim. Bu pul səhər işə getməməyim üçün kifayət idi. Amma mən hələ dayanmadım.

Bəli, səhv edə bilərdim. Amma sanki bir şey məni saxlayırdı. Düşündüm: “Bu, tale deyilmi?” O gecə yuxuya getmədim. Qəhvə dəmlədim. Adətən oynamadığım pokerə göz atdım. Kiçik məbləğlərlə. Bir neçə əl uddum, birini itirdim. Ancaq artıq itirəcəyim bir şey yox idi. Çünki qazandığım məbləği ayrı bir yerə köçürmüşdüm. Qalanı ilə oynamaq daha rahat idi.

Səhər saat 5 radələrində bir az yoruldum. Barmaqlarım ağrıyırdı, gözlərim yaşarırdı. Ama gülümsəyirdim. Bu hissi bilirsizmi? Heç gözləmədiyiniz bir şey baş verir və siz kənardan özünüzə baxırsınız: “Bunu mən edirəm?”.

Sonrakı həftələr ərzində o platformaya bir neçə dəfə daha girdim. Bəzən itirdim, bəzən qazandım. Amma o ilk hissi bir daha tuta bilmədim. Bilirsiniz niyə? Çünki o gecə, o yağışlı axşamda mən sadəcə bir qərar vermişdim: скачать mostbet və taleyimə bir şans vermək. Və taleyim mənə gülümsəmişdi.

Bu gün dostlarıma danışanda çoxu gülür. “Qumar bəladır” deyirlər. Hə, bəlkə də haqlıdırlar. Amma o bir gecə mənə verilən azadlıq hissi... Heç bir dərs və ya iş təklifi verə bilməz. 5400 manat mənim üçün dünyanı dəyişdi. Borclarımı ödədim, anama bir telefon aldım, qalanı ilə də özümə bir həftəsonu tatili ayırdım.

Bu gün nadir hallarda oynayıram. Amma hələ də həmin telefonumda həmin proqram var. Bir dəfə tanışımla söhbət edirdik, dedi: “Harda oynayırsan?” Mənə elə gəldi ki, sadəcə düyməni tıklamaq istədim. Və tıkladım. Ancaq yox, artıq həyəcan axtarmıram. Sadəcə bilirəm: əgər bir gün yenə darıxsam, yenə yağış yağsa, yenə heç kim evdə olmasa, mən yenə eyni şeyi edərəm.

Çünki bəzən həyat ən gözlənilməz anda ən gözəl sürprizini edir. Siz sadəcə qapını açmağı bacarmalısınız.

Mən o gecə o qapını açdım. Və peşman deyiləm.
Post Reply